Aubergine med tomat och philadelphia:
Du behöver: 6 pers.
3 auberginer, skurna i hälften
1 dl olivolja
ca 500g körsbärstomater, halverade
2 klyftor vitlök, pressad
2 tsk capris
125g philadephia
färska basilika blad
Sätt ugnen på 200 grader. Pensla lite av olivoljan över aubergine halvorna och sätt dem i ugnen till de blir bruna, vänd sedan om dem och låt vara i ugnen tills andra sidan blir brun.
Värm upp oljan i en kastrull och tillsätt de halverade tomaterna och vitlöken tills tomaterna börjar bli mjuka. Tillsätt sedan caprisen för ca 1 min. Häll med en sked över såsen på de varma auberginerna och klicka sedan philadelphian över, 2 klickar per aubergine. Sätt dem ännu i ugnen tills philadelphian börjar brynas. Sätt över de färska basilika bladen.
Risotto med stekt paprika:
Du behöver:
Risotto ris för 6 per.
2dl riven parmesan ost
1 burk matlagnings grädde
1 röd paprika
Koka risotton. När risotton är klar, tillsätta matlagningsgrädden och parmesanosten. Skär paprikan i bitar och stek i lite olivolja. När de börjar brynas, blanda med dem i risotton.
Klart!!
P.s. Hoppas Ehrströms familjen gillar maten!! :)
Kram! Mariana
ohhh andreas familj då? :DDDD
SvaraRaderaHaha!! :D den dä sista meningen va bra :P ja skratta nästan framfö datorn nä ja så den :) de ser härlit ut förresten :D
SvaraRaderajepp :D
SvaraRaderahihi!! bra andreaa :DD
SvaraRaderaDet ser helt sjukt gott ut!!! :-)))) Ska testa imorgon!
SvaraRaderahej hej!
SvaraRaderatack för din kommentar i bloggen! Här verkar det finnas massor med bra recpt ser jag! Det ska jag kika lite närmre på! :)
Förresten, macarons recept är busenkelt, du kommer inte att misslyckas med det! :)
SvaraRaderabra martina! :) de e enketl o gott :)
SvaraRaderaDe va supergott! Vi åt det igår :D
SvaraRaderaOj, så gott det där såg ut! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake
SvaraRadera