Du behöver: (4 pers)
1 kg tomater
1 rödlök
2 vitlöks klyftor
2 dl vittvin
2 paket tortelini
lite basilika, hackad
lite olivolja
Skålla tomaterna. Skala dem och gröp ur dem. Skär "köttet" i små bitar. Fräs rödlöken i lite olivolja utan att den bryns, tillsätt vitlöken och tomatköttet. Häll i vinet och låt puttra i ca 20 minuter tills den fått en bra konsistens. Om det behövs kan man tillsätta vatten för en lösare konsistens. Sätt tortelinin och koka. När såsen börjar bli färdig sätt i den hackade basilikan och rör om. När tortelinin är färdig blanda den försiktigt med tomatsåsen. Färdigt!


P.s. En av mina bästa kompisar har en matblogg som heter Tortelina, , tänkte att det skulle passa bra för detta inlägg :)
Kram!
Mariana
Haha, Tack! Du e söt du med <3
SvaraRadera